banner titel

Atlantis de musical

Het is het jaar 1070 en het eiland Atlantis herrijst voor de 11de keer uit het diepste van de zee. Al sinds ongeveer 10.000 jaar voor Christus leeft het land en zijn bevolking in een ware tantaluskwelling. Een week per duizend jaar. Een week om te lachen, huilen, leven, houden van, dromen, trouwen, leren, feesten en al die dingen die normale mensen voor lief nemen. Een week en in die week moeten ze zich bewijzen.

Een vreemdeling strandt op het eiland, op de rotsen gelopen in een storm. Een Viking. Anders dan alles wat de Atlantiėrs kennen. Is anders zijn gevaarlijk? Is dat wat anders is een bedreiging? Hoe gaan de Atlantiėrs met deze vreemdeling om? En wat betekenen hun acties voor het eiland en de toekomst? Blijven ze dezelfde fouten maken? Hoe vaak moeten ze zinken om de vloek te verbreken? En kunnen wij nog iets leren van een volk dat 12.000 jaar geleden aan de top stond en alles vergooide?

De voorstellingen van Atlantis de musical zijn op 8 en 9 april 2017 in de kleine zaal van het Stadstheater. Kaarten ą € 18,00 zijn te koop aan de kassa van het Stadstheater (klik op volgende voor de zondagmiddagvoorstelling, telefoon: 079 342 75 65).

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo fonds 1818  logo promotie Zoetermeer   logo prins bernardfonds