foto

Over Zpinazie

Stichting theaterwerkgroep Zpinazie is in 1997 gestart door een groep van 5 jonge artistieke en enthousiaste mensen.
Gelijk werd aan de slag gegaan met de eerste musical productie, Merrily we Roll Along, officeel werd de stichting opgericht op 20 april 1998.
Zpinazie stelt zich ten doel talent en vaardigheden te stimuleren en ontwikkelen op het gebeid van de uitvoerende en beeldende kunst, dit onder meer door het uitvoeren van voorstellingen.
In de praktijk komt dit er op neer dat Zpinazie theatervoorstellingen (met name musicals en toneelstukken) produceert met amateurs. Amateur betekent natuurlijk niet dat er geen kwaliteit wordt nagestreeft. Dit is zeker wel het geval, maar daarbij wordt nooit uit het oog verloren dat Zpinazie open staat voor een brede doelgroep en het plezier van spelers en productieteam hoog in het vaandel staat.
Ook is bij Zpinazie de input van de spelers en andere betrokkenen belangrijk, Zpinazie tracht ten alle tijden iedereen te stimuleren mee te denken en mee te werken aan alle aspecten die bij een theatervoorstelling komen kijken. Verplicht is dit natuurlijk niet.
Dat Zpinazie een amateurgezelschap is betekent natuurlijk ook dat aan deelname ten alle tijde kosten zijn verbonden, dit kan echter per productie verschillen.
Kijk voor meer info op de pagina's van de verschillende producties, heb je nog vragen neem dan contact met ons op via het contactformulier..

Sponsers en donateurs


Zpinazie is ook altijd op zoek naar sponsers en donateurs die financieel of op andere wijze Zpinazie met haar producties willen steunen.
Bent u ge´ntresseerd hierin, neem dan contact met ons op via het contactformulier.